середа, 08 червня 2016 00:52

Син народного депутата призначений керівником одного з відділів ГПУ

Син народного депутата призначений керівником одного з відділів ГПУ
Фото: glavpost.com

Луценко призначив сина нардепа керівником одного з відділів ГПУ.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив сина народного депутата Валентина Ничипоренка Олексія начальником першого слідчого відділу управління з розслідування злочинів, вчинених працівниками органів, які ведуть боротьбу зі злочинністю Головного слідчого управління ГПУ. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У ГПУ зазначили, що Олексій Ничипоренко є кадровим працівником органів прокуратури і працює у відомстві сім років.

"Почав свою роботу на посаді помічника прокурора Дніпровського району міста Києва, одразу ж після закінчення Київського національного університету ім. Т. Шевченка у 2009 році. Працював безперервно в органах прокуратури на посадах – старшого слідчого, начальника слідчого відділу прокуратури, заступником начальника управління процесуального керівництва, заступником начальника відділу процесуального керівництва у місті Києві, начальником відділу з розслідування злочинів, скоєних працівниками органів прокуратури Головного слідчого управління ГПУ", - повідомили в Генпрокуратурі, зазначивши, що жодної "сенсаційності" в призначенні немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко звільнив з ГПУ нещодавно призначеного полковника.

Зараз ви читаєте новину «Син народного депутата призначений керівником одного з відділів ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі