вівторок, 10 травня 2011 11:46

"Свобода" не претендує на місце Цимбалюка

"Свобода" не претендує на місце Цимбалюка

Представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" не претендують на посаду нового голови Львівської обласної держадміністрації.

Про це заявив голова Львівської обласної ради, член ВО "Свобода" Олег Панькевич.

Зокрема, відповідаючи на запитання, кого б він хотів бачити на посаді губернатора Львівщини, Панькевич зазначив, що в нього немає особистих побажань.

"Ми розуміємо, що хто би не був на цій посаді, він буде виконувати політику центральної влади - політику президента Януковича і Партії регіонів. Тому особистих у нас побажань немає", - сказав львівський депутат.

За його словами, ВО "Свобода" не претендує на посаду у виконавчій вертикалі влади.

"Вона (посада голови Львівської ОДА - ред.) є під абсолютною владою Партії регіонів. Ми ж є представницькою владою, є обрані людьми і захищаємо їхні інтереси", - додав "свободівець".

Водночас, Панькевич запевнив, що "Свобода" буде давати жорстку оцінку тим головам державних адміністрацій, "які будуть чинити щось не так, робити незаконні дії або не виконувати програму соціально-економічного розвитку".

Нагадаємо, сьогодні Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявило, що голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк у зв'язку із вчорашнім безладом у Львові написав заяву про відставку. Цю ж інформацію підтвердила його прес-секретар Роксолана Шейко.


Зараз ви читаєте новину «"Свобода" не претендує на місце Цимбалюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі