четвер, 24 січня 2019 11:45

"Суспільний лідер" Насіров просив відпустити його до Давосу

"Суспільний лідер" Насіров просив відпустити його до Давосу
Насірову інкримінують розтрату 2 млрд грн державних коштів. Фото: Корреспондент.net

Підозрюваний у корупції колишній очільник ДФС Роман Насіров просив суд повернути йому закордонний паспорт, щоб він як кандидат у президенти міг відвідати економічний форум у Давосі.

Про це інформує Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

"Стороною захисту у судовому засіданні подано клопотання про повернення обвинуваченому паспорту для виїзду за кордон, мотивуючи це "запрошенням для участі у Всесвітньому економічному формі у Давосі, Швейцарської Конфедерації як кандидата у президенти України, суспільного та політичного лідера".

Водночас інформація про те, хто саме запросив підсудного до Давосу, так само як і саме запрошення у матеріалах і тексті клопотання відсутні та суду надані не були", - ідеться в повідомленні.

Суд відмовив Насірову у задоволенні клопотання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жінки на шиї: Насіров другий рік заробляє 60 коп. у місяць

21 січня ЦВК зареєструвала Романа Насірова кандидатом у президенти України. Його звинувачують у зловживанні службовим становищем і службовому підробленні.

Слідство вважає, що він протягом 2015-2016-х, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку виносити безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Зараз ви читаєте новину «"Суспільний лідер" Насіров просив відпустити його до Давосу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі