середа, 15 травня 2013 16:29

Суд розпочав допит Кириченка по Щербаню у режимі відеотрансляції

Суд розпочав допит Кириченка по Щербаню у режимі відеотрансляції
На суді присутній потерпілий - син убитого нардепа Руслан Щербань. Фото: uainfo.org

В Апеляційному суді Києва розпочалося судове засідання у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, у причетності до якого звинувачують екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко на засідання доставлена не була. На суді присутні захисники Тимошенко Олександр Плахотнюк, Сергій Власенко та Андрій Кожемякін. Головує на засіданні суддя Оксана Царевич. Також на суді присутній потерпілий - син убитого нардепа Руслан Щербань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Тимошенко в лікарню традиційно приїхала колона для етапування в суд

На сьогодні заплановано допит на стадії досудового слідства свідка Петра Кириченка. Оскільки він проживає у Сан-Франциско (США), то допит буде проведено у режимі онлайн відеотрансляції.

За інформацією кореспондента Gazeta.ua, наразі на встановленому екрані у залі засідань уже з'явилося зображення Кириченка та його адвоката.

Зазначимо, що допит свідка Петра Кириченка мав відбутися ще минулого місяця, однак його було перенесено з технічних причин.

Зараз ви читаєте новину «Суд розпочав допит Кириченка по Щербаню у режимі відеотрансляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі