понеділок, 06 березня 2017 17:33

Суд над Насіровим знову "замінували"

Суд над Насіровим знову "замінували"

Солом'янський райсуд Києва перевіряють вибухотехніки.

Про це інформує телеканал "112 Україна".

Тут відбувається засідання у справі голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Суд взяв технічну перерву. Є повідомлення про нібито замінування будівлі.

Перерву оголосили на 10 хв. До цього допитували свідків, зокрема лікаря кардіологічного інституту, який оглядав Насірова. Представники НАБУ ставили питання, чи може голова ДФС брати участь у судовому слуханні. На що лікар відповів позитивно.

Засідання розпочали сьогодні об 11:00. Спочатку розглядали відвід судді. Це клопотання адвокатів не задовольнили. Далі вони клопотали про призначення судмедекспертизи. Його теж відхилили.

Приміщення Солом'янського райсуду 4 березня перевіряли вибухотехніки. Тоді невідома особа повідомила про замінування будівлі. В цей час автомобіль "швидкої" для Насірова стояв на парковці біля суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США відреагували на суд над Насіровим

Голову Державної фіскальної служби Романа Насірова звинувачують у співпраці з нардепом-втікачем Олександром Онищенком. Підозрюють, що він завдав збитків державі у 2 млрд грн.

З 4 березня Солом'янський райсуд Києва не може обрати для нього запобіжний захід або заставу. Активісти Автомайдану перекрили виїзд із суду.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Насіровим знову "замінували"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі