пʼятниця, 15 травня 2009 17:15

Суд амністував підозрюваного у вбивстві Кушнарьова

Суд амністував підозрюваного у вбивстві Кушнарьова

Харківський апеляційний суд задовольнив звернення Дмитра Завального, котрий звинувачується у справі про вбивство лідера Партії регіонів Євген Кушнарьова, про амністію.

Суддя апеляційного суду Юрій Шевченко вирішив амністувати Завального. Отже, справа про вбивство може бути закрита.

Сім"я Євгенія Кушнарьова - потерпіла сторона - виступала проти амністії. Вони вважають таку позицію нелогічною, ажєе якщо справа буде закрита, на думку сім"ї, правди про смерть Кушнарьова вже ніхто ніколи не дізнається.

Завального звинувачували по двох статтях: вбивство з необережності та незаконне носіння зброї. Закон дозволяє звільняти від покарання за такі злочини. Крім того, на користь Завального була ще одна обставина - у нього є неповнолітня дочка.

Кушнарьов помер 17 січня 2007 р. в Ізюмській лікарні від отриманого напередодні поранення на полюванні.

За фактом смерті Кушнарьова прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу по статті "вбивство з необережності".

Згідно офіційної інформації прокурора області Сінчука, Кушнарьов був поранений пострілом з мисливського карабіна, який провів помічник-консультант народного депутата України Дмитра Шенцева Дмитро Завальний.

"Медіапорт", Forum

Зараз ви читаєте новину «Суд амністував підозрюваного у вбивстві Кушнарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі