субота, 20 серпня 2011 17:07

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Стіни камери Тимошенко оброблені отрутою проти паразитів - нардеп

Стіни камери Тимошенко оброблені отрутою проти паразитів - нардеп

У камері СІЗО Юлії Тимошенко на стіни нанесена отрута для паразитів.

Про це сказав народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Андрій Павловський, коментуючи заяву свого однопартійця про те, що екс-прем'єра хочуть отруїти.

"До нас приходили лікарі з токсикологічного інституту, які їй співчувають. Казали, що коли лопають капіляри під шкірою як у неї, то це можуть спричиняти токсини, які використовують проти гризунів. Коли їх труять, то вони таким чином діють на людей. Тому Бригінець і зробив такі висновки. Ми не виключаємо, що це може бути отруєння. Однак це лише здогадки, потрібен безпосередній огляд", - зазначив він.

За словами Павловського, Тимошенко "казала адвокатам, що стіни побілені спеціальним розчином проти тарганів й інших паразитів у Лук'янівському СІЗО".

"Може, у неї алергія на цей розчин. Звідти і така специфічна реакція. Могли труїти щурів, а вона вдихнула пари, може бути і побутове отруєння", - припустив нардеп.

Він зауважив, що опозиціонерка не харчується їжею з СІЗО.

"Щодня до неї приходить донька Женя, давали допуск чоловіку Олександру. Вони їй приносять домашню їжу. Юлія Володимирівна намагається не вживати тюремну баланду, бо можуть і отруїти. Цій владі довіряти не можна", - наголосив Павловський.

Також депутат додав, що відбувається фізичне знищення опозиції. Він пікреслив, що зараз "важлива міжнародна реакція, щоб все було під контролем".

Зараз ви читаєте новину «Стіни камери Тимошенко оброблені отрутою проти паразитів - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі