четвер, 04 березня 2021 13:31

Стерненко показав передачу в СІЗО від 10-річного українця

Громадському діячу Сергію Стерненку, який перебуває у слідчому ізоляторі в Одесі, надсилають передачі зі словами підтримки. Фото продуктового пакунка опублікували на сторінці активіста у Facebook.

"Привіт, Сергію! Сподіваюся у тебе все добре. Ми обов'язково переможемо, і ти й інші політв'язні будуть на волі. Ростик. 10 років. Харків", - написано на листівці.

Автор: @ssternenko
 

"Єдине, що може зробити доросла людина, коли діти надсилають таке — полагодити систему у будь-який спосіб", - повідомляє сторінка Стерненка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідальність за судову реформу лежить на Зеленському - Маселко

27 лютого під Офісом президента й Офісом генерального прокурора відбулася багатотисячна акція "Справедливість Стерненку — справедливість усім".

Громадськість вимагала від президента Зеленського судову реформу та відставку з посади генерального прокурора Ірини Венедіктової.

23 лютого Сергія Стерненка засудили до 7 років і 3 місяців в'язниці з конфіскацією половини майна. Рішення виніс Приморський райсуд міста Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Стерненко показав передачу в СІЗО від 10-річного українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі