понеділок, 14 лютого 2022 16:00

Стефанчук розкрив подробиці секретної наради під головуванням секретаря РНБО

Стефанчук розкрив подробиці секретної наради під головуванням секретаря РНБО
Нарада під головуванням Олексія Данілова відбудеться о 16:00 у приміщенні РНБО. Фото: Сергій Старостенко, Gazeta.ua

Закрита нарада під головуванням секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова відбудеться 14 лютого о 16:00 в приміщенні РНБО.

Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на брифінгу 14 лютого.

"Нарада проходитиме у відповідному приміщенні, яке має відповідне забезпечення відповідно до вимог поширення інформації, яка становить державну таємницю", - сказав Стефанчук.

Окрім самого Стефанчука та його заступників, на нараді будуть присутні представники депутатських фракцій і груп та очільники профільних парламентських комітетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибирати курс на НАТО з Конституції ніхто не збирається - спікер

"Наскільки я знаю, запрошені три голови комітетів, які напряму пов'язані з питаннями оборони і міжнародної політики", - зазначив спікер ВР.

За інформацією Стефанчука, у цій зустрічі також братиме участь прем'єр-міністр Денис Шмигаль, представники силового та економічного блоків, представники Збройних сил України та розвідки. Основна мета наради - координація усіх сил.

"Там ми обговорюватимемо ті питання, які пов'язані з поточною безпековою ситуацію... Основна задача, яку ми виносимо звідти, - щоб ми скоординували свої зусилля, і всі органи державної влади могли розуміти, які державницькі рішення їм потрібно приймати для того, щоб забезпечити суверенітет, територіальну цілісність і незалежність нашої держави", - резюмував голова парламенту.

Закрите засідання мало відбутися у неділю, 13 лютого. Без пояснення причини його перенесли на 14 лютого.

11 лютого на виїзному засіданні РНБО у Харкові ухвалили санкції проти телеканалу "Наш", який належить колишньому "регіоналу" Євгену Мураєву. Санкції запровадили на підставі подання Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Стефанчук розкрив подробиці секретної наради під головуванням секретаря РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі