пʼятниця, 23 грудня 2011 11:47

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Стан Тимошенко не змінився і вона може брати участь у суді - тюремники

Стан Тимошенко не змінився і вона може брати участь у суді - тюремники

У Державна пенітенціарна служба розповіли, що стан екс-премєра Юлії Тимошенко залишається незмінним і вона може брати участь у судовому засіданні.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби установи.

"Державна пенітенціарна служба України повідомляє, що сьогодні, 23 грудня 2011 року, Ю.Тимошенко була оглянута лікарями Київського СІЗО. Згідно висновків лікарів стан здоров'я Ю.Тимошенко порівняно з останніми днями залишається без змін. Скарг чи претензій від Ю.Тимошенко на адресу керівництва Київського СІЗО чи медперсоналу установи не надходило", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисники і прихильники Тимошенко ігнорують апеляційний суд

Враховуючи висновки комісії МОЗ України від 12 грудня п.р., консультативний висновок фахівців МОЗ України від 21 грудня п.р та дані об'єктивного огляду від 23 грудня п.р. лікарями зроблено висновок, що протипоказань щодо участі Ю.Тимошенко у судовому засіданні у звичайних умовах не виявлено, наголосили там.

Поряд з цим, у Державній пенітенціарній службі розповіли, що Тимошенко подала письмову заяву про те, що відмовляється брати участь у судовому засіданні, яке призначене на сьогодні у апеляційному суді м.Києва. Про це керівництвом  СІЗО було проінформовано суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада не захотіла розбиратися з декриміналізацією "статті Тимошенко"

За інформацією тюремщиків, наразі Тимошенко, як і раніше, продовжує перебувати в медико-санітарній частині Київського СІЗО. Стан її здоров'я контролюється медперсоналом установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Юлі - волю!" - Люди Тимошенко зібрались під Апеляційним судом

Нагадаємо, що раніше Тимошенко відмовилася брати участь у судовому процесі, оскільки вважає його "фарсом". У свою чергу, захисники екс-прем'єра також вирішили бойкотувати апеляційний суд, який розглядає апеляцію щодо вироку у "газовій справі".

Зараз ви читаєте новину «Стан Тимошенко не змінився і вона може брати участь у суді - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі