середа, 21 грудня 2011 16:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович розповів, коли звільнять Тимошенко

Янукович розповів, коли звільнять Тимошенко

Президент Віктор Янукович не проти того, щоб екс-прем'єр Юлія Тимошенко була звільнена з-під варти. Про це він сказав на підсумковій прес-конференції у Києві.

"Я хочу сказати, що я не проти того, щоб Тимошенко була звільнена при певних умовах, які передбачені українськими законами. Більш того, я хотів би, щоб ця справа якомога скоріше була завершена. Я зацікавлений більше ніж хто. Я бажаю, щоб так сталося. Але брати відповідальність на себе по питаннях, по яким за Конституцією я не маю повноважень, я не маю права. Це також буде злочин, якщо я почну зловживати своїми повноваженнями. Я про це постійно кажу", - зазначив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович про справу Тимошенко: Я став заручником цієї ситуації

"Якщо в парламенті буде прийнятий закон і знайдений консенсус, буде питання до президента: підписувати цей закон чи не підписувати, тоді ви задасте мені питання. Я обіцяю дати відверту відповідь", - додав він.

Президент пообіцяв рахуватися із рішенням Апеляційного суду, яким би воно не було. "З політичної площини це питання перейшло в юридичну. Тут є дві сторони. Одна – це закон, друга – сама особистість Юлія Володимирівна, яка також є учасником цього процесу. Вона підняла рівень політизації цього питання на самий високий. Вага того, що ми маємо усі проблеми, дуже велика", - зауважив гарант Конституції.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів, коли звільнять Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі