середа, 17 грудня 2014 08:27

США заявили про збільшення військової присутності біля кордонів Росії

США заявили про збільшення військової присутності біля кордонів Росії

Американська військова присутність біля кордонів Росії збільшилася.

Про це заявив представник Пентагону у відповідь на заяву національного центру управління обороною Росії про зростання кількості польотів ВПС США і НАТО біля російських кордонів.

"Нинішні зусилля європейського командування США в рамках операції "Атлантична рішучість" є демонстрацією нашої прихильності колективної безпеки НАТО, довготривалого миру і стабільності в регіоні, конкретно у світлі російського втручання в Україну", - заявив представник оборонного відомства США.

Він також повідомив, що на початку російської агресії проти України США негайно зробили кроки, щоб показати солідарність з союзниками по НАТО.

Зокрема, була збільшена повітряна, наземна і морська присутність в регіоні. Також були розширені і збільшені за терміном заплановані раніше навчання.

"Ми єдині в наших зусиллях і завданнях, і ми продовжуємо закликати Росію припинити дестабілізуючі дії на сході України, припинити окупацію і анексію Криму і поважати Мінські угоди", - заявив представник Пентагону.

Зараз ви читаєте новину «США заявили про збільшення військової присутності біля кордонів Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі