середа, 26 липня 2017 13:11

США говорить про нові докази проти Фірташа

США говорить про нові докази проти Фірташа
У звинуваченні американської прокуратури наводяться докази того, що частина хабарів Фірташа призначалася певним особам в США. Фото: expres.ua

У новому поданні проти українського олігарха Дмитра Фірташа вперше стверджують, що частину хабарів призначали певним американським громадянам.

Про це пише The New York Times.

У звинуваченні наводять докази того, що частину хабарів Фірташа призначали певним особам у США. Деталі не розголошують. Документ складається з 110 сторінок тексту.

Нове подання – це відповідь прокуратури на вимогу Фірташа зняти усі звинувачення проти нього.

Олігарх вимагає закрити американську справу проти нього. Аргументуючи це тим, що злочин, який йому інкримінують, не стосується США.

21 лютого вищий земельний суд Відня, столиці Австрії, дозволив екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа в Сполучені Штати Америки. Там його звинувачують у передачі 19 млн євро хабара індійським чиновникам – щоб дали дозвіл на розроблення родовищ титану. Ордер на арешт Фірташа американці видали влітку 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «США говорить про нові докази проти Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі