субота, 19 березня 2022 21:59

США дають до $5 млн за інформацію про крадіжки РФ по світу

США дають до $5 млн за інформацію про крадіжки РФ по світу
США створили спеціальну програму. Фото: pixabay.com

Одним із головних корупціонерів-грабіжників, які шляхом погроз, підкупу та махінацій привласнюють собі активи інших держав, є Російська Федерація. Сполучені Штати Америки даватимуть до $5 млн за інформацію про активи, які вкрала РФ по всьому світу.

Про це повідомили в РНБО.

Конгрес США заснував спеціальну "Програму винагород за повернення активів клептократії".

Мета - боротися з корупцією в іноземних урядах. Надати допомогу США із виявлення і повернення вкрадених активів, конфіскації доходів від корупції і повернення цих активів країні, що зазнала збитків від корупційних дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща запропонує ЄС запровадити повну заборону торгівлі з Росією

Міністерство юстиції США, ФБР та інші правоохоронні органи цієї країни тепер можуть вимагати інформацію, що веде до арешту, обмеження, конфіскації або репатріації активів, пов'язаних з корупцією за участю уряду РФ.

За таку інформацію і пропонують до $5 млн.

З програмою можна ознайомитись ТУТ.

Запроваджені проти російських олігархів санкції ніколи не знімуть, адже вони дозволили президенту РФ Володимиру Путіну робити те, що він робить, повідомила Велика Британія.

Зараз ви читаєте новину «США дають до $5 млн за інформацію про крадіжки РФ по світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі