вівторок, 05 лютого 2013 15:28

Спроби рейдерського захоплення "Нашої України" тривають – Ванникова

Спроби рейдерського захоплення "Нашої України" тривають – Ванникова
ФОТО: file.liga.net

Повідомлення сайту www.razom.org.ua про проведення рад 14 обласних організацій партії з вимогою проведення "оновлювального" та "засуджувального" з'їзду не є правдивим і побудоване на перекручуванні фактів та викривленні норм Статуту партії.

Про це повідомила речник Віктора Ющенка Ірина Ванникова.

"Сергій Бондарчук поспішив повідомити про підтримку 14 обласних організацій. Проте, перевірка обласних осередків довела, що засідання рад у Чернігові, Херсоні не проводилося. Стан Донецької та Кримської організацій такий, що збиратися на партійні заходи там просто нікому. Очевидно, вся регіональна підтримка зосереджена у Київській міській організації, а точніше в особі невдоволеного, її керівника пана Ніцоя, а ще - випадкових осіб в деяких обласних організаціях, які самочинно взяли на себе повноваження виступати від імені обласних осередків", - говориться у зверненні.

Ванникова зазначила, що засвідчити факт проведення засідання рад місцевих організацій мали б протоколи, доправлені до виконкому партії за адресою: Київ, провулок Шевченка, 18\19.

На разі таких юридичних документів немає, йдеться у тексті.

"За таких умов доводити свою правоту шляхом перекручення Статуту - соромно. Адже скликання З'їзду, на яке націлився Сергій Бондарчук та його оточення, неможливе без проведення засідання Політичної ради партії "Наша Україна". Саме Політична рада має визначити квотне представництво областей на З'їзді, а також затвердити проект порядку денного З'їзду, навіть, якщо ініціативу виявлять місцеві осередки. Обійти цей механізм неможливо за чинним Статутом Партії", - звернула увагу Ванникова.

Засідання Политичної Ради партії за участі Лідера "Нашої Україи" Віктора Ющенка відбудеться 9 лютого о 12:00.

Зараз ви читаєте новину «Спроби рейдерського захоплення "Нашої України" тривають – Ванникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі