субота, 09 квітня 2011 13:54

Справу Чорновола передано в прокуратуру Києва

Справу Чорновола передано в прокуратуру Києва

Генеральна прокуратура вилучила в міліції справу про загибель у ДТП колишнього лідера партії "Народний рух України" В'ячеслава Чорновола. Про це вчора, 8 квітня, сказав його син, депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл в ефірі "5 каналу".

"2-3 дні тому я був у Генеральній прокуратурі. 8 квітня я був у Київській міській прокуратурі. У мене є головна добра звістка - після моєї розмови з генпрокурором цю справу забрали дійсно з міліції до прокуратури, зараз воно безпосередньо знаходиться у прокуратурі Києва" , - сказав Чорновіл.

Він зазначив, що цю справу взяв у виробництво новий слідчий, який, на його думку, є дуже відповідальною людиною.

Депутат сподівається на об'єктивність підходу слідчих до розслідування даної справи і вірить, що політична воля для її розслідування існує. Чорновіл також вважає, що в даній справі потрібно дослідити матеріали тимчасової слідчої комісії Ради з цього питання і переглянути ще раз експертизи.

У кінці березня Чорновіл попросив Генпрокуратуру взяти під контроль розслідування міліцією справи про смерть його батька. Він також заявив, що в цій справі потрібно також допитати колишніх Президентів Леоніда Кучму і Віктора Ющенка.

Нагадаємо, В'ячеслав Чорновіл загинув в автокатастрофі в березні 1999 року неподалік від Києва. За версією МВС, яке тоді очолював Юрій Кравченко, аварія сталася випадково.

Зараз ви читаєте новину «Справу Чорновола передано в прокуратуру Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі