пʼятниця, 05 червня 2020 09:43

Справа проти Степанова: міністр перевів стрілки

Справа проти Степанова: міністр перевів стрілки
Степанов має на увазі Олександру Устінову, яка в 2018-2019 роках обіймала посаду заступниці глави МОЗ. Конкретних звинувачень на її адресу не назвав. Фото: moz.gov.ua

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вважає, що суд зобов'язав відкрити проти нього провадження, бо він завадив представникам партії "Голос" "убивати медицину".

Про це Степанов сказав на брифінгу 5 червня.

"Деякі представники партії "Голос" протягом 3-4 років убивали українську медицину, запровадивши над нею експеримент. А деякі представники дуже підтримували це вбивство медицини. А зараз цьому прийшов кінець. Ніхто більше не буде вбивати українську медицину. Її будуть реформувати. Тому зрозуміло, чому я для них є таким незручним міністром і чому вони чинять тиск... У них нічого не вийде", - сказав міністр.

Про аферу, через яку відкрили провадження, Степанов не згадав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бенкет під час чуми. Журналісти розкрили схему в боротьбі з коронавірусом

Напередодні суд зобов'язав СБУ відкрити кримінальне провадження проти Максима Степанова. Провадження вестимуть за статтею "Диверсія".

Раніше нардеп від "Голосу" Олександра Устінова повідомляла, що Степанов підсунув Кабінету міністрів документ із подвійним заробітком 2 столичним лікарням - дати їм можливість заробляти на тих послугах, за які вже й так платить держава.

Зараз ви читаєте новину «Справа проти Степанова: міністр перевів стрілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі