пʼятниця, 03 квітня 2020 10:39

Справа Дубневича: САП поділилася новими подробицями

Справа Дубневича: САП поділилася новими подробицями
Ярослав Дубневич - мажоритарник із Львівщини. Є членом групи "За майбутнє"

Вищий антикорупційний суд продовжив процесуальні зобов'язання, покладені на народного депутата Ярослава Дубневича. Його підозрюють у заволодінні державними коштами в сумі понад 93 млн грн.

Підозрюваний зобов'язаний прибувати за вимогою детектива, прокурора та суду; повідомляти про зміну місця проживання чи місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон, повідомила у п'ятницю Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

"Строк дії зобов'язань визначено в межах строку досудового розслідування - до 29 квітня", - пишуть у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не конфіскували: Дубневич переписав майно на сина

Ярослав Дубневич - мажоритарник із Львівщини. Є членом групи "За майбутнє".

За версією слідства, нардеп лобіював виділення коштів з бюджету Укрзалізниці на закупівлю товарів у підконтрольних йому підприємств.

Фінансові втрати від реалізації схеми торгів стрілочних переводів, запасних частин до них та інших комплектів становили понад 93 млн грн.

31 жовтня Верховна Рада дозволила арештувати Ярослава Дубневича. Він став першим народним депутатом дев'ятого скликання, якого позбавили недоторканності та дали дозвіл на затримання й арешт.

У листопаді вийшов зі слідчого ізолятора під заставу 90 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Справа Дубневича: САП поділилася новими подробицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі