понеділок, 05 травня 2008 09:30

Спонсори Тимошенко "поставили її на лічильник"

Спонсори Тимошенко "поставили її на лічильник"
Юлія Тимошенко - це Віктор Медведчук, тільки в спідниці, говориться у заяві поширеній Всеукраїнським молодіжним об"єднанням "Молодь - надія України".

Об"єднання закликає Генеральну прокуратуру "порушити кримінальну справу проти Прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко і так званого виконуючого обов"язки глави Фонду держмайна Андрія Портнова за фактом силового захоплення будівлі Фонду держмайна України, перевищення службових повноважень і самоуправства".

"Рейдери Тимошенко і Портнов зробили напередодні дії, аналогічні діям Міністра МВС Василя Цушка минулого року в будівлі Генпрокуратури. Як відомо, сьогодні проти Цушка порушена кримінальна справа, а сам колишній Міністр ховається у Росії", - заявив лідер об"єднання Вадим Гладчук.

"Прикриваючись, нібито народними інтересами, необхідністю продовжити виплати заощаджень Ощадбанка, Тимошенко і її команда націлені насправді виключно на тотальне пограбування держави. Очевидно, що Тимошенко поспішає з приватизацією Одеського припортового заводу і навіть готова заради цієї приватизації піти на порушення закону з однієї причини: завод був обіцяний Прем"єром своїм спонсорам. І сьогодні спонсори поставили прем"єра "На лічильник": або ми отримуємо завод, або починають капати відсотки. Саме тому, а не заради виплат заощаджень Тимошенко, ризикуючи надовго сісти за грати, захопила Фонд", - роз"яснив Гладчук.

Лідер об"єднання також закликав Президента Віктора Ющенка підсилити охорону Генпрокуратури і Секретаріату Президента, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Спонсори Тимошенко "поставили її на лічильник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі