четвер, 15 листопада 2012 10:46

Сьогодні до Тимошенко мають прилетіти німецькі лікарі?

Сьогодні до Тимошенко мають прилетіти німецькі лікарі?
В лікарні поки не знають, чи навідають Юлію Тимошенко німецькі лікарі. Фото: fakty.ictv.ua

Лікарі з берлінської клініки "Шаріте" повинні прилетіти до екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка перебуває в ЦКБ № 5 Харкова, в четвер, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до медичних кіл.

У приймальні головлікаря ЦКБ № 5 інформацію про приліт німецьких лікарів не підтвердили і не спростували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко може стати інвалідом — Гриценко закликав опозицію діяти більш рішуче

"Зараз їх тут немає. Приїдуть чи ні - ми не знаємо", - сказали агентству в приймальні лікарні.

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році. Екс-прем'єр відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року. 9 травня була вона переведена в ЦКБ № 5 для проходження курсу лікування. Лікування та реабілітація екс-прем'єра проводиться по рекомендаціях лікарів з берлінської клініки "Шаріте". В останній раз німецькі лікарі приїжджали до пацієнтки в Харків 14 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі хочуть, щоб Тимошенко та Луценка лікували у стаціонарі

На наступний день після парламентських виборів в Україні, 29 жовтня, Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти їх фальсифікації.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні до Тимошенко мають прилетіти німецькі лікарі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі