четвер, 28 березня 2019 12:40

Соціологи оприлюднили останні рейтинги кандидатів у президенти

Соціологи оприлюднили останні рейтинги кандидатів у президенти
Вибори президента відбудуться 31 березня. Фото: glavcom.ua

Лідером політичних симпатій громадян є шоумен Володимир Зеленський. До першої трійки також входять лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та нинішній глава держави Петро Порошенко.

Про це свідчать результати спільного опитування Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва та Київського міжнародного інституту соціології, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За Зеленського на виборах президента готові проголосувати 20,6% усіх опитаних. За Тимошенко - 13%. За Порошенка - 12,9%.

Зеленський також лідирує у рейтингу серед тих, хто вже визначився зі своїм кандидатом і має намір голосувати. Його готові підтримати 26,6% респондентів. За Порошенка і Тимошенко свої голоси готові віддати по 17%.

Опитування проводили 22-27 березня серед 3 тис. громадян України віком від 18 років і старше. Похибка можлива не більше 1,8%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський піде або до другого туру, або до суду - штаб

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Соціологи оприлюднили останні рейтинги кандидатів у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі