четвер, 02 листопада 2017 10:53

ЗМІ назвали благодійника, який погасив зобов'язання Каськіва

7,5 млн грн, у привласненні яких підозрюють екс-главу Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислава Каськіва, відшкодував державі президент агропромислової корпорації "Сквира" Іван Суслов.

Про це повідомляє INSIDER, демонструючи відповідне платіжне доручення.

 

Кошти Суслов вніс 25 жовтня через Акордбанк.

Судову заставу у сумі 160 тис. грн заплатив Віктор Єрмолаєв.

За інформацією видання, син Суслова є давнім другом Каськіва. Їх разом бачили в клубі Caribbean Club. Саме там святкував своє повернення Каськів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каськів не погодився на співпрацю зі слідством

У ніч на 1 жовтня з Панами екстрадували екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва. Того ж дня Печерський райсуд Києва відпустив Каськіва з-під варти і зобов'язав у п'ятиденний термін виплатити 160 тис. грн застави.

Його підозрюють у службових фальсифікаціях та заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах. 2012 року Каськів підписав угоду на $1 млрд з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясували, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали благодійника, який погасив зобов'язання Каськіва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі