вівторок, 29 жовтня 2019 10:53

"Слуги" натякнули на державну зраду з боку Федини

"Слуги" натякнули на державну зраду з боку Федини
Президентська фракція чекає на підтримку суспільства у скандалі з Фединою

"Слуги народу" почали збирати у парламенті підписи для звернення до правоохоронних органів, щоб вони дали оцінку висловлюванням нардепа від "Європейської солідарності" Софії Федини.

Про це оголосив нардеп від "Слуги народу" Микита Потураєв, виступивши всією фракцією з трибуни.

"Ми маємо визначити деякі червоні лінії, тому що ми ще молода демократія. Ми ще не вирішили, чи це вільна думка і свобода слова, коли публічно лунають заклики до добровольців, ветеранів, бійців армії під час бойових дій, заклики до знищення Верховного головнокомандувача та голови держави. Можливо, це дійсно право на свою позицію та її висловлення, а можливо, це державна зрада.

Разом із правоохоронними органами та суспільством маємо дати оцінку таким закликам. Ми вчора почали збір підписів, із яким звертаємось до правоохоронних органів", - сказав Потураєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош звернувся до Зеленського: "Не підігравайте Путіну. Буде погано всім"

26 жовтня на відео у Facebook нардеп Софія Федина заявила: "Товаріщ президент, таке враження, думає, що він безсмертний. Там ненароком може взірватися граната, а знаєш, там обстріли бувають випадкові".

Така репліка пролунала у контексті поїздки Володимира Зеленського у зону розведення сил – місто Золоте на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" натякнули на державну зраду з боку Федини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі