понеділок, 04 березня 2013 13:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Сказали, якщо повернеться Щербань з Америки, буде те саме, що з іншим Щербанем" - свідок на суді

"Сказали, якщо повернеться Щербань з Америки, буде те саме, що з іншим Щербанем" - свідок на суді
Володимира Щербаня попередили не лізти у роботу ЄЕСУ. Фото: umoloda.kiev.ua

На допиті в Апеляційному суді Києва свідок у справі Євгена Щербаня колишній голова Донецької ОДА Володимир Щербань наголосив, що у Донецькій області всі знали про стосунки Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я ніколи не розділяв Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка. Я ніколи її не приймав. Може, тому що жінка і так далі. Знали ми про їхні стосунки з Тимошенко, чудово знали", - сказав він.

Щербань також розповів, що після вбивства Євгена Щербаня змушений був покинути Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідок у справі Щербаня розповідає про конфлікти з Лазаренком і розмови з Кучмою

"Я розумію, чому мене покликали як свідка, бо я ж знаю про Лазаренка як виконавця і Тимошенко як замовника", - сказав свідок.

Щербань постійно зачитував абзаци зі своє книги, хоча Власенко протестував проти цього. Щербань запропонував судді подарувати свою книгу, приніс із собою два примірники.

На питання, у чому полягав конфлікт інтересів між Лазаренком, Тимошенко та губернатором і Євгеном Щербанем, свідок відповів: "Якщо б ЄЕСУ працювала з підприємствами, їхній прибуток був би у кілька разів більший".

Щербань наголосив, що не знає, чи Тимошенко мала вплив на корпорацію "ІСД" після того, як стала нардепом.

"Я не ліз у роботу ЄЕСУ, бо мене попередили не лізти. Волков подзвонив мені і сказав, що був дзвінок. Сказали, якщо повернеться Щербань з Америки, буде те саме, що з іншим Щербанем", - розповів свідок.

Зараз ви читаєте новину «"Сказали, якщо повернеться Щербань з Америки, буде те саме, що з іншим Щербанем" - свідок на суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі