вівторок, 26 січня 2010 10:28

Скандальний поліграфкомбінат сьогодні почне друкувати бюлетені

Скандальний поліграфкомбінат сьогодні почне друкувати бюлетені
Поліграфкомбінат "Україна" сьогодні розпочне друк бюлетенів для голосування на повторних виборах Президента України, які відбудуться 7 лютого. Про це повідомила вчора заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна.

Нагадаємо, 25 січня Центральна виборча комісія затвердила форму бюлетенів для голосування в другому турі виборів Президента.

Згідно з рішенням комісії, текст в бюлетенях буде надрукований державною мовою на папері рожевого кольору з різноманітними захисними знаками.

Також сьогодні починається виборча кампанія перед другим туром виборів Президента України. Згідно із Законом про вибори Президента, агітація перед повторним голосуванням починається наступного дня після призначення повторного голосування. Таке голосування призначається Центральною виборчою комісією на третю неділю після дня виборів.

25 січня ЦВК офіційно призначила другий тур президентських виборів в Україні на 7 лютого 2010 року.

У виборчий бюлетень для повторного голосування будуть включені кандидати на посаду Президента України Віктор Янукович та Юлія Тимошенко, які за підсумками голосування 17 січня отримали найбільшу підтримку виборців. Так, Янукович набрав 35,32% голосів (понад 8 млн. 686 тис. виборців), Тимошенко - 25,05% (6 млн. 159 тис. осіб).

За матеріалами: Інтерфакс, ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний поліграфкомбінат сьогодні почне друкувати бюлетені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі