субота, 12 січня 2013 15:49

Син голови НБУ любить еротичні фотосесії з дівчатами і хвалитися оголеним тілом
15

Новий голова Нацбанку - Ігор Соркін
Фото: Фото: зі сторінок Валентина Соркіна у соцмережах
Ігор Соркін у Лондоні
Соркін зі своєю дружиною Анжелою
Соркін із сином Валентином в Італії
Валентину Соркіну 22 з половиною роки

Син нового голови Національного банку України Ігоря Соркіна любить повисіти з друзями на тусовках і похвалитися оголеним тіло.

Про це пише сайт ТаблоІD.

Син Соркіна Валентин працює в аудиторській фірмі "УкрВостокАудит", що обслуговує "УкрБізнесБанк" сина Януковича.

І саме завдяки сину нового голови Нацбанку його сім'я почала візуалізуватися. Адже, як виявилося, хлопчак, який народився 13-го червня 1990-го року, дуже любить поділитися з широким загалом в інтернеті своїми світлинами.

Зокрема, на його сторінках у соцмережах "Вконтакте" та Фейсбук можна побачити як фото його батьків на дивані, так і сімейні світлини Соркіних із відпочинку в Італії.

Окрім того, Валік не приховує своє захоплення власною атлетичною статурою і з задоволенням демонструє всім свій прес і взагалі оголений торс.

Також хлопець запросто вивішує в інтернет знімки себе у плавках, із друзями в готельному номері, з дівчиною під час поцілунку чи в ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт про можливий вплив родича Соркіна в "Газпромі": Це пропагандистські фобії

Одним словом, Валентин Соркін має всі шанси стати новою зіркою золотої молоді.

Окрім того, як пише "УП", непрості птахи і батьки нового голови НБУ Ігоря Соркіна та його сестра, які мешкають у Москві.

Так, у біографії майбутнього керівника Нацбанку вказано, що його батько, В'ячеслав Ісакович Соркін, є заступником директора департаменту інвестицій та будівництва ВАТ "Газпром". Мати, Лариса Володимирівна Соркіна (Детюк) - пенсіонерка, живе також у Москві.

Сестра Ігоря Соркіна - Долгіх Влада В'ячеславівна, очолює юридичну службу донецького "Інституту ЮжНИИгипрогаз" - що розшифровується як "Южный научно-исследовательский институт по проектированию объектов газовой промышленности".

Акціонером цієї структури є "Газпром", а батько Соркіна - членом наглядової ради як представник російської монополії. Іншими словами, донька Соркіна-старшого виявилася головним юристом у донецькій структурі, куратором якої є її батько з Москви.

Нагадаємо, 11-го січня Верховна Рада призначила Ігоря Соркіна на посаду голови Нацбанку. Кандидатуру Соркіна, який задекларував 2,218 мільйони гривень доходу у 2012-му році, вніс президент Віктор Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Син голови НБУ любить еротичні фотосесії з дівчатами і хвалитися оголеним тілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі