вівторок, 23 червня 2015 14:02

Сім'я Азарова повертається до Австрії з російськими паспортами - нардеп

Сім'я Азарова повертається в Австрію з паспортами Росії.

Про це в блозі "Української правди" написав нардеп Сергій Лещенко.

На відміну від Януковича, який рідко дає інтерв'ю і часто перебуває у запої, його найближчий соратник Микола Азаров час від часу спливає в моїй стрічці Фейсбук.

У черговий раз це сталося днями. Азарову не сподобалося, що українські інтернет-користувачі пов'язують підпал бази БРСМ з Путіним.

 

"40% опитаних вважають - Путін. Потім по спаду - Наливайченко, Даниленко, Ляшко. Очам своїм не вірю. Маячня якась. І це моя Україна. Країна, де я працював прем'єр-міністром... ".

Лещенко нагадав про факт, який став відомий на цьому тижні, коли з Австрії прислали фотографії з випускного альбому найдорожчої віденської школи - American International School, де вартість року навчання може досягати 20 тисяч євро.

 
 

Навпроти онука Миколи Азарова написано - "Дарій Азаров, Росія".

Такі фотографії зазвичай роблять у другій половині навчального року. Це - чергове підтвердження того, що сім'я Азарова перебралася назад до Відня, де вони володіють мінімум трьома будинками, а також шале в альпійському селі Марія-Целль (це крім вілли в містечку Ольбія на Сардинії).

Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Азарова-молодшого за "незаконне збагачення", але ця стаття не підходить для збереження фігуранта у списку санкцій ЄС, звідки Олексія Азарова виключили в березні 2015 року.

Дружину Олексія Азарова навесні 2015 вже бачили в магістраті Відня - найімовірніше, оформляла документи постійного перебування в Австрії.

Після виключення Азарова зі списку санкцій Україна стала на один крок далі від можливості конфіскувати його майно. Азаров був одним з небагатьох фігурантів списку санкцій, у якого було безліч підтвердженої власності в Європі (крім Австрії та Сардинії, також у Чорногорії).

І в разі провалу процесу з конфіскації закордонної власності біглих українських керівників генпрокурор Шокін не зможе вийти сухим з ​​води. Всі інструменти для цього - в його руках, - пише нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я Азарова повертається до Австрії з російськими паспортами - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі