середа, 12 березня 2008 14:30

Симоненко задоволений Тимошенко і просить поставити підпис

Компартія збирає підписи депутатів для реєстрації розробленого КПУ проекту нової редакції Конституції, що передбачає ліквідацію посади президента.

Про це заявив лідер партії Петро Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ.

Він запропонував усім політичним силам, які підтримують скасування посади президента, поставити підписи під цим проектом.

"Треба 150 підписів, аби зареєструвати у Верховній Раді напрацьований нами варіант нової редакції Конституції як законопроект і розпочати, як це й передбачено Основним законом України, процедуру внесення змін до Конституції безпосередньо у стінах парламенту", - заявив Симоненко.

"Я задоволений, що навіть наші політичні опоненти нарешті дійшли розуміння щодо необхідності ліквідації посади президента України та переходу до парламентської форми правління" – додав також лідер комуністів.

Як повідомлялося, раніше прем"єр Юлія Тимошенко виступала за ліквідацію в новій редакції Конституції або посади президента, або прем"єр-міністра, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко задоволений Тимошенко і просить поставити підпис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі