пʼятниця, 23 травня 2008 12:27

Симоненко бреше про причетність Ющенків до газового бізнесу - рішення суду

Суд зобов"язав Петра Симоненка і Комуністичну Партію України спростувати звинувачення родини президента Віктора Ющенка у причетності до СП "УкрГаз-Енерго" та газового бізнесу.

Про це повідомив представник у судах України інтересів президента та створених ним консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб президента в судах Руслан Кирилюк, інформує прес-служба президента.

За його словами, 12 травня Печерський районний суд Києва повністю задовольнив позов народного депутата Петра Ющенка до лідера КПУ Симоненка та Компартії про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

Йшлося про визнання недостовірною інформації, поширеної Симоненком через прес-службу та офіційний сайт КПУ, щодо причетності членів родини президента до спільного підприємства "УкрГаз-Енерго" та інших компаній, що працюють на газовому ринку.

Суд зобов"язав Симоненка та Компартію не пізніше місяця з дня набрання рішенням суду законної чинності спростувати на сайті КПУ низку оприлюднених прес-службою публікацій згаданого змісту.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко бреше про причетність Ющенків до газового бізнесу - рішення суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі