понеділок, 17 березня 2014 17:26

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

"Севастополь" напише пояснювальну в ФФУ з приводу бажання грати в Росії

"Севастополь" напише пояснювальну в ФФУ з приводу бажання грати в Росії

"Севастополь" планує подавати запит на участь в чемпіонаті Росії, починаючи з майбутнього сезону.

Про це розповів президент клубу Олександр Красильников, повідомляє Чемпионат.com.

Нагадаємо, за підсумками загальнокримського референдуму 96,77 % виборців проголосували за приєднання Криму до Росії.

"Звичайно, багато вболівальників хочуть, щоб кримські команди приєдналися до російського чемпіонату. Але бажання - це бажання. На жаль, на сьогоднішній день не все залежить від бажання російського чемпіонату, не кажучи вже особисто про нас. Є УЄФА і ФІФА, за чиїми нормативним документам ми повинні діяти. У разі недотримання цих правил навіть РФС і ФФУ можуть покарати", - сказав він.

"Ми робимо все, що є в наших силах. Готуємо пояснювальну записку до Федерації футболу України, оскільки поки що є суб'єктами української Прем'єр-ліги. Паралельно будемо відправляти лист в УЄФА про наше становище з проханням підказати, як вийти з ситуації, що склалася. Звичайно, нам хотілося б, щоб вже до чемпіонату-2014/15 ситуація прояснилася. Але це не в силах наших федерацій - все залежатиме від дій УЄФА і ФІФА", - підкреслив Олександр Красильников.

Нагадаємо, що на даний момент севастопольська команда виступає в українській Прем'єр-лізі і займає в турнірній таблиці 11-е місце, маючи в активі 19 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" напише пояснювальну в ФФУ з приводу бажання грати в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі