понеділок, 27 жовтня 2008 08:18

Семенюк: В Україні, є ще що продавати, крім "Укртелекому"

Про продаж "Укртелекому" говорити зараз неможливо. Про це голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк-Самсоненко заявила в інтерв"ю радіо "Свобода".

За її словами, за номіналом 25 коп. "Укртелеком" коштував 850 млн дол., і всі хотіли купити ці акції. Коли ж продали по 1,95 грн, сума продажу становить майже 4,7 млрд дол. На сьогодні рівень падіння - нижчий навіть за номінал, тому говорити про продаж "Укртелекому" неможливо, підкреслила вона.

В Україні, за словами Семенюк-Самсоненко, є ще що продавати, окрім Одеського припортового заводу і "Укртелекому". Зокрема, це два ювелірні заводи і компанії, які займаються енергетикою. Всього в держвласності залишилося 20,3% майна, додала голова ФДМУ.

Семенюк-Самсоненко також зазначила, що в Україні 80% власності знаходиться у приватних руках - "в капіталістів".

"І ті з них, які не забезпечуватимуть людей роботою, зарплатою, або не виконуватимуть умови договорів, можуть втратити цю власність", - сказала вона, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк: В Україні, є ще що продавати, крім "Укртелекому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі