четвер, 24 квітня 2008 15:31

Семенюк про Тимошенко: "Захотіла доця лялю, але не отримала"

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко прокоментувала в інтерв"ю "Газеті по-українськи" слова кандидата на свою посаду "бютівця" Андрія Портнова. Він заявляв, що в БЮТі не виконуватимуть указів президента щодо Фонду держмайна

"Пам"ятаю 2005 рік. Прем"єр заявила, що будемо реприватизовувати то один, то інший об"єкт. Інвестори жахалися, коли чули таке. А тепер чують - ми не будемо виконувати укази президента. Так може говорити людина, яка не відповідає за свої дії і слова", - сказала Семенюк.

Глава ФДМУ розповіла, що 2005-го була категорично проти продажу "Криворіжсталі". Але як керівник мусила виконувати постанову уряду про приватизацію.

"Чому Янукович, коли Ющенко накладав вето на постанови, не біг і не кричав, що не буде виконувати? У 2007 році вийшов указ президента про припинення приватизації Одеського припортового заводу. Прем"єром був Янукович - політичний опонент Ющенка! Проте указ виконав. Чому ж сьогодні не виконується? Захотіла доця лялю, але не отримала. Впала, ногами соває і кричить перед камерами".

Семенюк мала на увазі заяву прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про те, що вона не виконуватиме указів президента про зупинку приватизації Одеського припортового заводу.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк про Тимошенко: "Захотіла доця лялю, але не отримала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі