середа, 22 липня 2009 20:49

Семенюк не кине Мороза і, якщо потрібно, піде в президенти

Семенюк не кине Мороза і, якщо потрібно, піде в президенти

Валентина Семенюк-Самсоненко не вийде з Соціалістичної партії України і балотуватиметься в президенти від СПУ, якщо з"їзд партії не ухвалить іншого рішення.

"Я дуже вдячна тим, хто робить такі провокації для того, щоб прорвати інформаційний простір. Але я вам можу сказати одне: я член партії з 91 року, і питання про мій вихід з партії не може стояти апріорі. А всі інтриги, які плетуться, - буду я там кандидатом в президенти або не буду - знаєте, у мене немає особистих амбіцій щодо президентства. Але я повинна виконати рішення з"їзду. Це перше. І друге - партію підняти, зайти до парламенту..." - відзначила вона.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи буде вона балотуватися в президенти, враховуючи плани лідера СПУ Олександра Мороза підтримати на виборах кандидата від Компартії, В.Семенюк-Самсоненко сказала: "Ну, рішення з"їзду є - я його зараз виконую. Буде інше рішення - виконуватиму те, що приймуть... Це (можливість підтримки кандидата від КПУ, - ред.) поки що у стадії переговорів. І я про це знаю. Олександр Олександрович (Мороз) зі мною це погоджував".

Нагадаємо, раніше сьогодні в пресі з"явилася інформація про те, що В.Семенюк-Самсоненко нібито обурена усуненням від участі в передвиборчій кампанії в якості кандидата в президенти від СПУ і нібито має намір вийти з лав партії.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Семенюк не кине Мороза і, якщо потрібно, піде в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі