понеділок, 22 грудня 2014 15:59

Сьогодні Порошенко говоритиме з Путіним, Меркель і Олландом про Донбас

Сьогодні Порошенко говоритиме з Путіним, Меркель і Олландом про Донбас
Фото: rftime.ru

Президент України Петро Порошенко заявляє, що у понеділок ввечері пройде телефонна конференція щодо ситуації на сході України в нормандському форматі.

Про це він сказав, виступаючи з нагоди дня дипломатичного працівника в понеділок у Києві.

"О 17.00 у нас пройде розмову з президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, о 18.00 пройде телефонна конференція в нормандському форматі за участю канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, президента Росії і вашого покірного слуги", - повідомив Порошенко.

Президент зазначив, що головне завдання - забезпечити сталий мир на території України.

"Ми повинні забезпечити припинення вогню, звільнення всіх заручників, які незаконно утримуються... Ми повинні забезпечити виведення всіх військ з нашої території і надійне перекриття кордону. Також ми повинні забезпечити ефективний формат політичного діалогу всередині країни, - ми створили для цього всі умови, забезпечивши необхідну законодавчу базу. Я впевнений, що у нас все вийде, тому що сьогодні солідарність з нами демонструє весь світ", - підкреслив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Порошенко говоритиме з Путіним, Меркель і Олландом про Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі