четвер, 04 квітня 2019 14:17

Савченко заявила, що президентом буде Зеленський

Савченко заявила, що президентом буде Зеленський
Надія Савченко заговорила про "нового президента".

Обвинувачена у тероризмі нардеп Надія Савченко "купила би квиток" на теледебати Володимира Зеленського і Петра Порошенка і заявила, що в країні буде "новий президент". Про це вона сказала в залі Київського апеляційного суду в четвер.

"Щодо ситуації в країні. Ну як, вам весело? Напевно це найвеселіша передвиборча кампанія, яка коли-небудь була в Україні.

Давайте згадаємо, коли були дебати Кравчука і Кучми, всі говорили що Кравчук виграє, бо він вміє говорити. А Кучма, такий собі робітник, він говорити не вміє. Але як не дивно виграв Кучма, не дивлячись на те, що на дебатах у нього не було ораторського мистецтва.

Дебати будуть цікаві, якщо вони відбудуться. За цим футбольним матчем на стадіоні між Зеленським і Порошенком буде спостерігати вся країна. Я б навіть купила квиток у перший ряд, якби мала можливість. Навіть би дорого заплатила", - сказала вона.

Савченко додала, що їй "приємно, що в Україні пройшов якийсь еволюційний злам" і буде "новий президент".

Вона назвала Зеленського президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обіцяють українцям Порошенко та Зеленський: порівняння програм

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". При цьому порадив опоненту почитати правила, які передбачають проведення дебатів на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах.

Зараз ви читаєте новину «Савченко заявила, що президентом буде Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі