четвер, 16 листопада 2017 08:40

Савченко вважає заяву Путіна "позитивним знаком"

Савченко вважає заяву Путіна "позитивним знаком"
Фото: ua.news

Президент Росії Володимир Путін подав позитивний сигнал щодо обміну полоненими між Києвом та бойовиками ДНР і ЛНР.

Таку думку висловила народний депутат Надія Савченко в ефірі "112 Україна".

"Нема нічого поганого в тому, що куми між собою поговорили. Напевне, говорять часто. Добре, що цього разу з толком. Якщо ми бачимо якісь заяви Путіна, зазвичай вони не робляться голослівно. Це стосувалося і мого процесу, й інших звільнених людей. Думаю, що це позитивний знак. Будемо сподіватися, що врешті-решт ляжуть планети і стануть карти. І що цього разу нічого не зашкодить.

Було б не красиво віддавати людей прямо перед виборами. Було б дуже очевидно. А так - до виборів, щоб побачити красиву хвилю піднесення, подяки", - сказала Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миротворці зайдуть на Донбас під виглядом "троянського коня" Путіна

15 листопада президент Росії Володимир Путін провів зустріч зі своїм кумом - представником України на переговорах у Мінську Віктором Медведчуком. Останній попросив Путіна "проявити гуманізм" і поговорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР про обмін полоненими. За його словами, Україна готова звільнити 306 осіб і чекає від бойовиків звільнення 74 полонених до Нового року.

Пізніше у Путіна повідомили про телефонну розмову лідера Кремля з бойовиками. Ті нібито погодилися на обмін.

Зараз ви читаєте новину «Савченко вважає заяву Путіна "позитивним знаком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі