четвер, 16 листопада 2017 00:43

Миротворці зайдуть на Донбас під виглядом "троянського коня" Путіна

Миротворці зайдуть на Донбас під виглядом "троянського коня" Путіна
Нардеп переконаний, що мінські перемовини мають бути припинені

Є сумніви, що на території Донбасу будуть білоруські миротворці. Це буде "троянський кінь" Путіна, - під білоруськими миротворцями зайдуть російські окупанти.

Таку думку висловив народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук в ефірі одного із телеканалів.

"По мінським угодам, останнім часом, що Білорусь вже хоче миротворців запускати, я скажу, такі речі можна лише вітати, якби не одне "але". Після того, як ФСБ викрало українського політв'язня Гриба з території Білорусі, після навчань білорусько-російських, які загрожували Україні, а найголовніше, після голосування в ООН, вірніше "не голосування" за резолюцію по Криму, у мене є величезний сумнів, що там будуть білоруські миротворці. А більше того, це буде "троянський кінь" Путіна, назвуться білоруськими миротворцями, зайдуть російські окупанти, не даремно повідомляв Турчинов, що там уже і техніку перефарбовують під миротворців. Ми отримаємо "троянського коня", - говорить Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов повідомив про хитрі маневри РФ на кордоні з Україною

Нардеп переконаний, що варто запропонувати президенту вийти "на учасників так званого "Мінська". "Ці перемовини мають бути припинені", - додає Мосійчук. "Білорусь себе позиціонувала не як нейтральна держава, а як сателіт країни-агресора РФ".

Сурков на зустрічі із Куртом Волкером 13 листопада заявив, що Москва погодиться лише на 3 з 29 запропонованих американцями положень щодо миротворців на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Миротворці зайдуть на Донбас під виглядом "троянського коня" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі