пʼятниця, 06 жовтня 2017 13:55

"Самопоміч" викинула з фракції нардепа

"Самопоміч" викинула з фракції нардепа
Народний депутат Наталія Веселова. Фото: ukrinform.ua

Народного депутата Наталію Веселову виключили з парламентської фракції "Самопомочі" за підтримку президентського закону щодо Донбасу.

Це підтвердила сама Веселова в ефірі одного з телеканалів.

"Про те, що "Самопоміч" збирається виключити мене з фракції, я у понеділок дізналася зі ЗМІ. Мені особисто про це не сказали...

Мені пропонували самій вийти з фракції. Але це б означало позбавлення мандату. Я не могла цього зробити, бо взяла багато напрямків, які повинна довести до кінця. Це і захист прав внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО, і захист прав громадян, які проживають на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей, і запровадження накопичувального рівня пенсійної системи", - сказала Веселова.

Це тішення фракції, мібуть, логічне. Хоча для мене загадка, чому це питання постало саме зараз. Свою думку щодо Донбасу та блокаді я висловлювала ще в 2015 році. Увесь цей час у фракції до мене не було претензій", - додала нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Самопоміч" викинула з фракції нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі