середа, 17 травня 2017 23:17

Саакашвілі прокоментував появу Марини Порошенко на телеканалі Ахметова

Саакашвілі прокоментував появу Марини Порошенко на телеканалі Ахметова
Саакашвілі розкритикував появу Марини Порошенко на телеканалі Ахметова. Фото: Зеркало тижня

Не може президент воюючої держави відсилати свою дружину розважати людей на телеканал Ахметова. За цим каналом – кров і страждання сотень тисяч багатьох наших співвітчизників.

Про це заявив ведучий Михайло Саакашвілі на телеканалі ZIK, коментуючи роботу на телеканалі Марини Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Починаємо із шиї" - дружина Порошенка показала зарядку на телеканалі Ахметова

"У мене дуже позитивне ставлення до дружини Порошенка, я думаю, що вона дуже хороша людина. У цьому випадку інша справа – це канал одного з головних злочинців України, відповідального за війну на Донбасі. Ахметов – один із головних винуватців цієї війни", – заявив Саакашвілі.

Він вважає, що крок із роботою на телеканалі Ахметова дружини Порошенка – помилковий. "Не треба свою чудову, прекрасну, позитивну дружину туди відсилати – не треба, є ж цинізму межа! Це ж ворожий канал!", – заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, 15 квітня дружина Петра Порошенка Марина розпочала цикл авторських програм із ранкової гімнастики. Відео з ефіру на телеканалі "Україна", що належить Рінату Ахметову, з'явилося в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі прокоментував появу Марини Порошенко на телеканалі Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі