середа, 17 серпня 2011 16:14

"Русофіл" Колесніченко запевнив, що залишається вірним "регіоналом"

"Русофіл" Колесніченко запевнив, що залишається вірним "регіоналом"

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко не збирається полишати політичну силу Миколи Азарова через приєднання до неї Сергія Тігіпка та партії "Сильна Україна".

Так Колесніченко прокоментував Gazeta.ua думку деяких політологів про те, що через приєднання ліберала Тігіпка до Партії регіонів з неї можуть піти русофіли Колесніченко і Табачник.

"Мені дуже смішно коментувати думку, яка не може претендувати на серйозний прогноз. Я і Табачник є частиною Партії регіонів, ми виконуємо статут партії і програму президента", - запевнив "регіонал".

Він сказав, що не збирається залишати Партію регіонів.

"Вважаю також, що з цього приводу буде сміятись і Табачник... Кожен працює на своїй партійній ділянці і виконує свою роботу упевнено і добре", - наголосив Колесніченко.

Крім того, нардеп відмовився робити сьогодні прогнози з приводу можливих кандидатур на посаду голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим.

"На це запитання, поки людина (Василь Джарти - ред.) ще не похована, я відповідати не можу. Це політологи можуть, а я, як представник Партії регіонів, - ні. Поговоримо про це пізніше", - зазначив Колесніченко.

Нагадаємо, деякі політологи стверджують, що приток політиків на кшталт Сергія Тігіпка до лав Партії регіонів дещо послабить "яструбине" крило "регіоналів" - проросійських, одіозних членів а-ля Вадим Колесніченко, Дмитро Табачник та ін, через що останні навіть можуть піти з лав владної партії.

Слід також зазначити, що сьогодні вночі помер голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Василь Джарти.

Зараз ви читаєте новину «"Русофіл" Колесніченко запевнив, що залишається вірним "регіоналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі