пʼятниця, 20 жовтня 2017 11:42

Розенблат скаржиться, що НАБУ його пограбувало

Розенблат скаржиться, що НАБУ його пограбувало
Борислав Розенблат. Фото: УНІАН

Детективи Національного антикорупційного бюро не повернули народному депутату Бориславу Розенблату вилучені напередодні речі.

Про це нардеп розповів в кулуарах парламенту.

"Мені нічого не повернули - ні мобільних телефонів, ні паспортів, ні особистих речей. Учора в мене було звичайне пограбування", - сказав Розенблат.

Він зазначив, що летів у Німеччину по дипломатичному паспорту і поїздка нібито пов'язана виконанням професійних обов'язків. При цьому мав особисту справу - відвідати лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бурштиновій справі стався несподіваний поворот

19 жовтня співробітники НАБУ вивели з літака депутата Верховної Ради Борислава Розенблата. У нього забрали паспорти. ЗМІ повідомили, що при собі Розенблат нібито мав золото і діаманти. Нардеп підтвердив, що з собою мав золоті прикраси - подарунки для племінниць.

Розенблата підозрюють у отриманні хабарів від представника іноземної компанії за сприяння у видобутку бурштину. 11 липня Верховна Рада підтримала подання щодо зняття з нього депутатської недоторканності. 19 липня на нардепа надягли електронний браслет.

17 жовтня Розенблат заявив, що строк дії встановленої для нього заборони на виїзд за кордон і зобов'язання носити електронний браслет стеження сплив.

Зараз ви читаєте новину «Розенблат скаржиться, що НАБУ його пограбувало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі