четвер, 19 жовтня 2017 20:17

Розенблат розповів, як його знімали з літака

Розенблат розповів, як його знімали з літака
Фото: tsn.ua

Народного депутата Борислава Розенблата зняли з літака до Німеччини. Із собою мав золоті прикраси - подарунки для племінниць.

Про це політик розповів журналісту "112 Україна".

"Я повідомив НАБУ про намір з 20 до 22 жовтня бути відсутнім. У мене було особисте питання. Я пройшов паспортний контроль, сів у літак. Після цього літак зупинили. До салону літака увірвалися працівники НАБУ. Їх була дуже велика кількість. Без рішення суду та моїх адвокатів почали обшуковувати мої речі. Вилучили телефони, паспорти, квитки, подарунки племінницям - біжутерію. Вона була з золота. Не кажу, що вона дешева. Просто подарунки для маленьких діточок. Щодо якихось діамантів і коштовностей не може йти і мова", - сказав Розенблат.

Він наголосив, що не повинен був попереджати НАБУ про свою відсутність.

"Юрій Луценко повинен досить жорстко відреагувати на цю ситуацію. Такого правового безчинства не повинно бути", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із охоронців Розенблата зняли підозру

19 жовтня співробітники НАБУ вивели з літака депутата Верховної Ради Борислава Розенблата. У нього забрали паспорти. ЗМІ повідомили, що при собі Розенблат нібито мав золото і діаманти.

Розенблата підозрюють у отриманні хабарів від представника іноземної компанії за сприяння у видобутку бурштину. 11 липня Верховна Рада підтримала подання щодо зняття з нього депутатської недоторканності. 19 липня на нардепа вдягли електронний браслет.

17 жовтня Розенблат заявив, що строк дії встановленої для нього заборони на виїзд за кордон і зобов'язання носити електронний браслет стеження сплив.

Зараз ви читаєте новину «Розенблат розповів, як його знімали з літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі