вівторок, 08 серпня 2017 10:39

Розенблат не збирається йти з партії Порошенка

Розенблат не збирається йти з партії Порошенка
Народний депутат Борислав Розенблат не збирається виходити з політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Фото: УНІАН

Народний депутат Борислав Розенблат не збирається виходити з політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Про це він розповів в інтерв'ю "Українські новини".

"Я вважаю, що це питання вже вирішить суд. Якщо я винен, то так, якщо не винен, то чому я повинен це робити?" - сказав він.

Розенблат заявив, що не має наміру залишати територію України.

"Повторюю, що паспортів у мене немає, можливості виїхати за кордон теж немає, як власне і бажання уникати слідства, бо я знаю, що не винен", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бурштиновий" нардеп Розенблат позичив сестрі майже 7 млн грн - ЗМІ

18 липня суддя Солом'янського районного суду Києва Світлана Кушнір обрала для Розенблата запобіжний захід - заставу 7 млн грн, поклала на нього обов'язок здати закордонні паспорти й носити електронний браслет. Нардеп вніс заставу і вдягнув електронний браслет.

11 липня з Розенблата зняли депутатську недоторканність. Перед цим виключили з фракції "Блоку Петра Порошенка". Його підозрюють у хабарництві на $280 тис.

Із ним у справі фігурує Максим Поляков із "Народного фронту". Його також позбавили недоторканності. Звинувачують у тому, що одержав $7,5 тис. хабара.

Зараз ви читаєте новину «Розенблат не збирається йти з партії Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі