середа, 07 вересня 2022 14:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіянам сказали терміново виїжджати з окупованого Криму

Росіянам сказали терміново виїжджати з окупованого Криму
Росіянка плаче після вибухів 9 серпня, що не хоче їхати з тимчасово окупованої Алушти до РФ. Фото: скріншот

Громадянам Російської Федерації, які незаконно приїхали до тимчасово окупованого Криму, уже зараз варто виїжджати з півострова.

Півострів буде деокупований. Про це сказала постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева на брифінгу 7 вересня.

"Звертаємось окремо до російських громадян, які незаконно приїхали і перебували в окупованому Криму. Так, в Криму тепло і дуже душевно. Але всі, хто незаконно приїхали на нашу територію вже зараз просимо вас поїхати до себе додому в Тюмень, Елісту, Саранськ, Іркутськ чи звідки ви понаїхали. Їдьте, навіть коли зовсім не хочеться", – заявила представниця президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все йде за планом – Міноборони

У Криму морги і лікарні заповнені російськими військовими, повідомляла раніше Ташева.

6 вересня біля Євпаторії пролунали вибухи. У серпні вибухало у Севастополі. Також гриміло у селищі Азовське біля Джанкоя. Там розташований аеродром, де російські загарбники зосередили ударні вертольоти й іншу військову техніку.

Вибухало й на авіабазі окупантів у селищі Гвардійське. Там були літаки Су-24М і Су-25СМ. Також "бавовна" була біля селища Новофедорівка. Там, за даними ЗМІ, перебував 43-й винищувальний авіаційний полк ПКС Росії.

Зараз ви читаєте новину «Росіянам сказали терміново виїжджати з окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі