субота, 05 березня 2022 06:10

Росія готова бомбити українські міста до "повного підкорення" - CNN

Росія готова бомбити українські міста до "повного підкорення" - CNN
Росія продовжує бомбити Україну. Фото: Харків Онлайн

Чиновники США та НАТО помітили зміни в стратегії Росії щодо атаки на Україну.

Тепер РФ, імовірно, готова "бомбардувати міста до підкорення", що може призвести до значної кількості жерстві серед цивільного населення, повідомляє CNN із посиланням на високопосадовця західної розвідки.

Посадовець назвав такий можливий підхід "грубим". Він додав, що його досвід спілкування з російським керівництвом та президентом РФ Володимиром Путіним "приводить мене до висновку, що у них зовсім інші стандарти, коли йдеться про повагу до людського життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США направили ядерні бомбардувальники до кордону України

"Важке озброєння не тільки важче за вагою, а й важче з точки зору шкоди, яку воно може завдати. І воно набагато менш вибіркове. Значить, буде більше жертв", — сказав співрозмовник CNN.

Також інший американський чиновник заявив про намір РФ відправити до України у найближчі дні чи тижні ще 1000 найманців.

Вони стануть підкріпленням для російських військ, що відступають, адже вважають, що найманці, які вже перебувають в Україні, "погано діяли, зіткнувшись з більш жорстким, ніж очікувалося, опором українців", і близько 200 з них уже знищили.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Росія готова бомбити українські міста до "повного підкорення" - CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі