пʼятниця, 25 квітня 2014 13:07

Росія зриватиме вибори перед першим туром - Стецьків

Росія зриватиме вибори перед першим туром - Стецьків
Фото: radiosvoboda.org

Проведення президентських виборів в один тур неможливі, оскільки жоден з кандидатів не переможе одразу.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів колишній нардеп Тарас Стецьків.

"Аргументація Луценка цікава. Було б добре обрати президента у першому турі. Тоді 25-го травня мали б президента. Зрозуміло, що чим швидше в Україні буде легітимна влада, тим краще для країни. Але тут є дві обставини. Перша, поки що соціологія показує, що жоден з кандидатів не виграє у першому турі. Друга обставина - якщо Росія прийме рішення зривати вибори, то вона не чекатиме другого туру. Вона їх зриватиме перед першим. Наприклад, дев'ятого травня. Зриватиме, якщо розумітиме, що виграє український кандидат. А вже зараз зрозуміло, що точно виграє український кандидат", - розповів він.

Політик зауважив, що однотурові вибори вигідні найрейтинговішому кандидату - Петру Порошенку. Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко виступає за проведення президентських виборів у один тур. Вважає, що це допоможе уникнути плану Путіна - зірвати українські вибори.

Зараз ви читаєте новину «Росія зриватиме вибори перед першим туром - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі