понеділок, 23 травня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росіяни ґвалтують жінок, а Європа відправляє Кремлю мільярд євро на день" - Подоляк засудив країни ЄС 

"Росіяни ґвалтують жінок, а Європа відправляє Кремлю мільярд євро на день" - Подоляк засудив країни ЄС 
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Фото: president.gov.ua

Європа попри звірства Росії в Україні продовжує купувати нафту й газ в окупанта, таким чином фінансуючи його.

А поки Європа й надалі відправляє Кремлю мільярд євро на день, українці продовжують захищати і її кордони, заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter 23 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія Путіна вбиває українських дітей: оновили статистику

"Завершується третій місяць вторгнення РФ в Україну. Європа продовжує відправляти до Москви мільярд євро на день, купуючи нафту й газ.

РФ продовжує вбивати дітей, ґвалтувати жінок і руйнувати міста. Українці продовжують боронити європейські кордони й демократичну цивілізацію. Робіть висновки", - написав Подоляк.

Віцепрезидентка Європарламенту Катаріна Барлі закликала ухвалити рішення щодо запланованого нафтового ембарго ЄС проти Росії без участі Угорщини.

Вимогу Будапешта про мільярдну допомогу вона вважає "майже нахабною", з урахуванням, що "всі знають, куди підуть гроші". За словами Барлі, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан "водить ЄС за носа".

Зараз ви читаєте новину «"Росіяни ґвалтують жінок, а Європа відправляє Кремлю мільярд євро на день" - Подоляк засудив країни ЄС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі