середа, 02 липня 2014 13:00

Росія закрила кордон і не пускає назад терористів - РНБО

Росія закрила кордон і не пускає назад терористів - РНБО
2000.net.ua

Російська сторона закрила три міжнародні автомобільні пункти пропуску на кордоні з Україною і намагається не пропустити на свою територію бойовиків з території України.

Про це повідомляє спікер інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко.

"Вчора протягом дня Росія закрила три пункти пропуску на кордоні з Україною. Зокрема, 1 липня закрито міжнародні автомобільні пункти пропуску "Гуково", "Донецьк", "Новошахтинск" Ростовської області", - сказав Лисенко в середу на брифінгу в Києві.

Він пояснив, що через ці пункти пропуску раніше безперешкодно проходили бойовики.

"Зараз в цих пунктах російська сторона обладнала спеціальні блокпости, посиливши їх важкою броньованою технікою", - підкреслив Лисенко.

За його словами, є дані про те, що через ці пункти пропуску "заборонено випускати озброєних бойовиків, які намагаються втекти з території України".

Раніше офіційний представник прикордонного управління ФСБ РФ по Ростовській області Василь Малаєв повідомив агентству "Інтерфакс-Південь", що прикордонні пункти пропуску "Гуково", "Донецьк", "Новошахтинск" не функціонують у зв'язку з триваючою стріляниною на українській території. Пізніше в прес-службі Південного митного управління повідомили, що на митному пункті "Донецьк" відновлений пропуск легкових автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Росія закрила кордон і не пускає назад терористів - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі