понеділок, 31 березня 2014 12:11

Росія каже, що вже видала кримчанам 15 тисяч паспортів

Росія каже, що вже видала кримчанам 15 тисяч паспортів
Фото: podrobnosti.ua

Федеральна міграційна служба Росії в Криму та Севастополі вже прийняла понад 60 тис. заяв на отримання російського паспорта і видала близько 15 тис. паспортів.

Про це повідомив начальник управління департаменту організації паспортної роботи Федеральної еміграційної служби Російської Федерації Федір Карповець .

"Ми на сьогоднішній момент прийняли понад 60 тис. заяв і видали близько 15 тис. паспортів. Ця робота триває. Ми розгорнули достатньо потужностей для того, щоб задовольнити існуючу потребу мешканців півострова " , - сказав Карповець .

Прийняттям заяв та видачею російських паспортів у Криму і в Севастополі займається 33 підрозділуи Федеральної еміграційної служби Росії .

У великих містах організовані додаткові пункти прийому заяв. Зокрема у Севастополі - 20 таких пунктів і в Сімферополі - 26 .

"Ми постараємося наявними у нас силами основну роботу провести протягом трьох місяців , але в той же час в плановому порядку вона буде тривати й далі " , - зазначив Карповець .

Чиновник додав , що постійне проживання підтверджується не тільки штампом у паспорті , а й сукупністю тих документів , які фактично підтверджують перебування  людини і проживання на території Криму і Севастополя.

Зараз ви читаєте новину «Росія каже, що вже видала кримчанам 15 тисяч паспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі