пʼятниця, 30 квітня 2021 16:54

Російські пранкери обдурили "слуг народу", вдаючи членів штабу Навального

Російські пранкери обдурили "слуг народу", вдаючи членів штабу Навального
Скрін-шот конференції з YouTube-каналу пранкерів / YouTube-канал пранкерів

Російські пранкери Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров видали себе за колег Олексія Навального та поспілкувалися з депутатами від "Слуги народу".

Щоб потрапити на онлайн-конференцію, росіяни пообіцяли зробити гучну заяву про Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пранкера вбили через невдалий жарт

Столяров представився керівником штабу Навального Леонідом Волковим, а Кузнєцов главою "Фонду боротьби з корупцією" Іваном Ждановим.

У конференції взяли участь глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, депутати парламентської фракції Святослав Юраш, Марія Мезенцева, Олександр Мережко і Вадим Галайчук. Крім того, у розмові взяв участь Мустафа Джемілєв.

Під час конференції пранкери заявили, що нібито команда Навального планує припинити окупацію Криму після приходу до влади, але хоче обговорити цей процес з українськими колегами.

"Ми плануємо визнати Крим українським, але ще маємо випрацювати спільний план, як його реінтегруватимемо, коли прийдемо до влади", - сказав один із пранкерів.

Спершу Джемілєв, Корнієнко і Мезенцева активно вели дискусію з росіянами, однак зрештою українська сторона зрозуміла, що щось не так. До кінця розмови участь у конференції брав лише Юраш.

Ці пранкери не вперше влаштовують гучні розіграші політиків. У липні 2020-го вони видали себе за генсекретаря ООН Антоніу Ґутереша та поговорили телефоном з президентом Польщі Анджеєм Дудою про Зеленського, Росію та коронавірус.

2018 року дзвонили міністру оборони України Степану Полтораку від імені Порошенка і вимагали його відставки. Того ж року телефонували главі МЗС Великої Британії, вдаючи з себе прем'єра Вірменії.

Зараз ви читаєте новину «Російські пранкери обдурили "слуг народу", вдаючи членів штабу Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі